Den Kinesiske Gårdbutik, Grevinge

Den Kinesiske Gårdbutik
ÆRTEBJERGVEJ 8
4571 Grevinge - Atterup
Sjælland

Beskrivelse

Den Kinesiske Gårdbutik har et stort udvalg af kinesisk brugskunst. De fleste emner vi sælger er håndforarbejdede ting, feks. er vore porcelænsserier malet i hånden af kinesiske porcelænsmalere. Vore møbler er håndforarbejdet fra A-Z og er ydermere specielle idet møblerne er betrukket med et tyndt lag skind, der er bemalet med kinesiske motiver.
Vores forretning er beliggende mellem Holbæk og Vig, altså nordvest for Holbæk. Vi er lette at finde og du kan se vore åbnintstider på vores web-site.Er du interesseret i asiatisk brugskunst bør du aflægge os et besøg.


Firmabeskrivelse
Vi har et kæmpe udvalg af kinesisk og anden asiatisk brugskunst. Vores emner omfatter Kinesiske vaser, kinesiske krukker, kinesiske bojanere, kinesiske møbler, kinesiske bronzefigurer, kinesiske porcelænsfigurer, Buddha'er i alle størrelser i træ, bronze og Resin, Vi har accessories som sjal og tørklæder, kinesiske kvalitetstasker, smykker med halvædelsten og ægte håndlavede sølvsmykker. Er du til Feng Shui, så har vi også adskillige effekter hertil, feks.
et godt udvalg af ren Feng Shui Røgelse. Vi har fantastiske lakarbejder fra Vietnam, hvor motiverne på fade, er lakeret mere end 15 gange, hvilket giver en formidabel overflade, både synsmæssigt som berøringsmæssigt.
Vi har populære småting som kinesiske punge, pilleæsker mv. Vores porcelænslager rækker helt tilbage til omkring 1940, og du kan finde ting hos os, der er blevet lavet i 1920'erne, så det er en spændende oplevelse at gå på opdagelse i vores porcelænsafdeling.
Stikord:
Tørklæder, Sølvsmykker, Feng Shui, Sjal, Bronzefigurer, Kinesiske Møbler, Porcelænsfigurer, Japanske Foldeskærme, Japanske Foldevægge, Japanske Skillevægge, Kinesisk Bojan, Kinesisk Bord, Kinesisk Brugskunst, Kinesisk Kommode, Kinesisk Røgelse, Kinesisk Skab, Kinesisk Skænk, Kinesiske Figurer, Kinesiske Krukker, Kinesiske Lamper, Kinesiske Porcelænsfigurer, Kinesiske Smykker, Kinesiske Tasker, Kinesiske Vaser
Tilføj billeder

Bedømmelser

Vær den første, som skriver bedømmelse af Den Kinesiske Gårdbutik!

Del dine erfaringer!